Det här är ERevent

omossÅret var 2007. Våren stod i full blom och fåglarna kvittrade. Vi hade just kommit ut till Barnens Ö för första gången. Vår uppgift var att nystarta verksamheten kring skolresorna.

Efter bygge av höghöjdsbanor, mörkerlabyrinter och hinderbanor var succén ett faktum.
Verksamheten gick från 25 klasser/säsong till 100 klasser/säsong.

Framgången sporrade oss till att ta steget och förverkliga vår dröm, drömmen om ett event och aktivitetsföretag ute i skärgården.

Nu, några år senare, med flera samarbeten runt om i Roslagen och Stockholm, har många nöjda företag, grupper, föreningar och privatpersoner haft ERevent som sin arrangör.
Vårt mål är att ständigt utveckla verksamheten och dessutom komponera helt nya aktiviteter och äventyr. Vi bildar nya samarbeten med konferensanläggningar och kursgårdar för att kunna erbjuda dig som kund ett så brett utbud som möjligt.

Kolla in vårt kajakcenter på ön Fejan där vi erbjuder uthyrning, guidningar och kurser.
Till ERkajak

Vill man ha stenkoll på vad som händer hos oss är det Facebbok som gäller.
Till Facebook

.

Vi som står bakom ERevent

Robin Westerlund

robinRobin var redan som barn en kreativ liten krabat som gärna spelade in film eller gjorde radioprogram. När det var dags att skaffa moppe hade Robin andra intressenså som cyklar och scouting. Många timmar spenderades antingen i cykelbutiken eller i scoutlokalen.

De senaste åren har Robin flängt mellan vintersäsonger i fjällen och sommarkollo på Barnens Ö.
Nu är det dock fullt fokus på verksamheten ute i skärgården och på att hitta ett boende så att hela familjen kan blir skärgårdsbor.


Emil Dellenstedt

Som barn spenderade Emil åtskilliga timmar på sjön i familjens segelbåt och intresset för segling är stort än idag. Annars var det scoutlokalen som gällde där han tillsammans med Robin försökte förverkliga knasiga idéer och upptåg.

Liksom Robin har Emil jobbat med kollo och skolresor på Barnens Ö de senaste åren. Nu är det dock ERevent och ERkajak som hägrar och på vintrarna befinner sig Emil på hustaken där han skottar snö och knackar is.