Anläggningar

I Roslagens norra skärgård finns det platser och anläggningar som passar alla  typer av möten, kickoffer och konferenser.
På karga klippor i havsbandet, i skyddad havsvik eller på lummig skärgårdsö hittar ni de anläggningar vi samarbetar med och där vi skapar möten och upplevelser.

Här kan du läsa mer om dessa fantastiska platser

 

Fejan – Skärgårdskrog & Konferensfejanliten

Välkomen ut till äkta skärgård och enkel men kvalitetsfylld miljö. Konferera, bo på vandrarhem, ät riktigt gott och blicka ut över havet på denna underbara ö bara några minuters båtfärd från Räfsnäs brygga.. Här råder total avkoppling långt från vardag och stress – förutsättningar som ofta leder till nya idéer och stor kreativitet. Välj att dagkonferera eller stanna över natten.
Läs mer om Fejan


Arholma Nord – Archipelago lodgearholma2

Mitt i ett fantastiskt naturreservat med hela Ålands hav utanför fönstret ligger Arholma Nord. Konferera och ladda batterierna i en oexploaterad natur utan bilar, buller och stress. Besök de gamla försvarsbatteriet, paddla kajak med guide eller utmanas på höga höjder.
Läs mer om Arholma Nord


Lidö

Lidö är ett naturreservat mitt i Roslagen som förenar de bästa delarna av skärgården.
Här bor du i en härlig miljö i närhet till havet, du kan paddla kajak, bada bastu & badtunna eller bara njuta av god mat och fantastisk service.
Läs mer om Lidö


Söderarmsoderarmliten

Söderarm ligger på ön Torskär längst ut i Stockholms skärgård, på gränsen till Ålands hav. Sedan 1999 finns här en konferensanläggning, som är öppen året runt. Här kan man arrangera en annorlunda konferens i lugn och ro med möjlighet till skärgårdens häftigaste äventyr. Örn- och sälsafari, kajakpaddling och mycket mer. Avsluta konferensdagen med ett bastubad i en gammal bunker från andra världskriget och/eller njut i den stora badtunna med utsikt över Ålands hav.
Läs mer om Söderam


Barnens ö

Bo på en kollogård eller hyr en liten stuga. På Barnens Ö finns det många olika alternativ att välja mellan.
Barnens Ö är vackert belägen på Väddö omgiven av Ålands hav och Bagghusfjärden. Passar stora grupper som vill ha ett enklare boende och självhushåll.
Läs mer om Barnens ö


ÅkerögårdenÅkerögården2

Åkerögården är en läger- och kursgård med vandrarhem, camping och stugor som ligger i natursköna Roslagen, ungefär en timmes resa från centrala Stockholm. Åkerögården erbjuder lokaler och goda och kvalitativa möjligheter för kurser, konferenser och läger.
Läs mer om Åkerögården