Resa i Ytterskärgården

Att ta sig fram med båt i ytterskärgården är en härlig upplevelse och ett perfekt sätt att starta konferensen på. Det finns olika färdmedel att välja på för att ta sig till anläggningarna. Man kan även använda dessa båtar för utflykter, Sälsafari och tävlingsmoment i aktiviteter.

Enskärs sjötransport

Enskärs Sjötransport är ett taxibåtsföretag som kör i Stockholms norra skärgård.  De kör från Grisslehamn i norr till Sandhamn i söder, men med huvudsaklig inriktning på Söderarms skärgård.
I deras små båtar kan de ta upp till 12 personer och i deras största båt kan 30 personer bekvämt glida genom skärgården i 25 knop.
Läs mer om Enskärs sjötransport


Stridsbåt 90

Dundra fram i denna fd. militära stridsbåt 90. En fartfylld upplevelse genom skärgården som kombinerar upplevelse med transport. Perfekt för att ta er till Söderarm eller ”Camp Högskär”
Stridsbåten kör alla typer av uppdrag och erbjuder snabba transporter i alla väder.
Läs mer om Stridsbåt 90


Taxibåten Sputniktaxibåt2

Vår egna taxibåt Sputnik tar er snabbt dit ni vill. Vi har fast priser till det vanligaste öarna och kör upp till 8 personer.
Sputnic kör också kajaktaxi för er som inte vill paddla samma sträcka två gånger eller har tröttnat på motvinden. Vi kör även i samband med event, arrangemang etc.
Läs mer om Sputnik